Afscheid juf Susanne en juf Annamarie

Beste ouders/ verzorgers,

morgen zal mijn laatste dag zijn als groepsleerkracht van groep 4/5. Liliane zal de groep vanaf maandag volledig gaan draaien. Zij heeft heel veel zin om met de groep aan de slag te gaan en op deze manier kan ik de groep goed overdragen. De komende weken zullen wij veel samenwerken en bij eventuele oudergesprekken zullen wij zoveel mogelijk samen aanwezig zijn. 

Vrijdag 27 november zal mijn laatste werkdag zijn in Burgerbrug. Tot die tijd zal ik op woensdag en donderdagochtend werken in groep 123. Donderdagmiddag en vrijdag zal ik de groepen 4 t/m 8 ondersteunen. 

Ik hoop u op deze manier voldoende te hebben geïnformeerd. Mocht u nog vragen hebben dan horen Liliane en ik dit graag. 

Met vriendelijke groet,

juf Susanne

 

Hallo allemaal,

vanaf maandag 2 november is Marijke van der Kolk echt de nieuwe directeur van de Sint Joseph. Dit betekent dat ik met een gerust hart afscheid kan gaan nemen van de school. Vrijdag 6 november wordt mijn laatste officiële werkdag in Burgerbrug. Deze dag zal ik afscheid nemen van de kinderen en het team. Helaas kan/mag ik geen afscheidsreceptie voor de ouders en andere bekenden uit het dorp organiseren vanwege de maatregelen die gelden door de uitbraak van Corona. 

Op deze dag zal ik voor en na schooltijd voor het laatst bij het hek staan. Ik wil iedereen langs deze weg bedanken voor een ontzettend leuke en leerzame tijd in Burgerbrug. 

Tot ziens!

Annamarie Vriezekolk

 

foto AnnaSuus foto AnnaSuus