Vitaliteitsweek en week van de opvoeding!

Vitaliteitsweek

Het is deze week vitaliteitsweek. Zie de bijlage voor alle activiteiten deze week. 

 

Week van de opvoeding

Van 3- 9 oktober 2022 is de Week van de Opvoeding met als thema Samen delen, samen weten.  Dit is een landelijk initiatief van het Nederlands Jeugd Instituut (NJI).

Door kennis en ervaringen over opvoeden te delen komen we dichter bij elkaar. En door samen te delen weten we meer. Het is de uitnodiging om samen het gesprek aan te gaan over opvoeden. Tijdens de Week van de Opvoeding worden door het hele land activiteiten georganiseerd rond dit thema.

Op donderdagavond 6 oktober van 20.00-21.30 uur organiseert GGD Hollands Noorden de online bijeenkomst De seksuele opvoeding doe je samen! Maar hoe dan?. Deze online bijeenkomst is voor alle ouders/opvoeders van kinderen in de leeftijd van 0-12 jaar. Tijdens deze online bijeenkomst neemt Sanderijn van der Doef (psycholoog en seksuoloog) ouders/opvoeders mee in de seksuele ontwikkeling van kinderen van 0-12 jaar en hoe je daar als ouder/opvoeder het beste mee om kunt gaan. Zij vertelt per leeftijdsfase wat er bij een kind gebeurt. Ook krijg je tips hoe je hierover kunt praten met je kind en wanneer je wat vertelt. Deelname is kosteloos.

Aanmelden
Ouders/opvoeders kunnen zich voor deze activiteit kosteloos aanmelden via: www.ggdhollandsnoorden.nl/cursussen (link onder het bericht)
De avond vindt online plaats.

gym gym