Weekverslag bovenbouw

Hallo ouders, ik ben de eerste die een weekverslag mag maken. maandag was weer de eerste school na een lange zomervakantie. we kwamen op school en gingen verhalen vertellen wat we hadden meegemaakt in de zomervakantie. na een paar minuten gingen we naar buiten om de vlag te hijsen. Juf marijke wees twee kinderen aan die graag de vlag wilden hijsen en dat waren Charlie en Mick. iedereen stond te kijken: de school, de juffen en meesters en de ouders. na het hijsen van de vlag ging iedereen weer naar binnen en de ouders gingen naar huis. toen we weer binnen waren in de klas gingen we op ons chromebook spelling doen. toen we ons werk af hadden op speling zei meester frank we gaan eten en drinken, chromebooks dicht. we deden ons chromebook dicht en we pakten allemaal onze broodtrommel en onze fles met drinken. meester las ons voor uit een boek. na het buitenspelen gingen we nog meer over onze vakantie vertellen en meester ook. toen meester frank klaar was met vertellen over zijn zomervakantie gingen we naar buiten om te schoffelen; al het gras en planten uit de grond halen. dat deden we alleen op het schoolplein. we waren klaar en de ouders waren blij om ons weer van school af te halen. 
De volgende dag (dinsdag) gingen we als eerste rekenen daarna eten en drinken en een spelletje buiten doen het was een vierkant waarin we het juiste pad moesten vinden om bij de overkant te komen. als we het fout hadden, zeiden meester Thijs en meester Frank fout en het volgende team was dan aan de beurt. we gingen als teams samenwerken: team blauw was de eerste ronde eerste en team groen was eerste bij het tweede rondje. na het eten en drinken gingen we buiten spelen en daarna spelling  en taal doen. na het spelling en taal gingen we lunchen en buiten spelen.
Na het buiten spelen gingen aan onze weektaak en knutselen en daarna gingen we weer naar huis. woensdag gingen we rekenen daarna gingen we naar buiten en eten en drinken het was een zonnige dag en toen iedereen klaar was met eten en drinken gingen we beginnen aan spelling en taal toen iedereen klaar was gingen we het jeugdjournaal kijken tijdens de lunch. daarna gingen we naar de gym en als laatste verder aan de kalender. donderdag gingen we rekenen en daarna taal en toen daarna gingen we eten en drinken we gingen daarna spelling en aan de weektaak werken. ‘s middags gingen we kanjertraining doen.
Vrijdag was het heel leuk: we gingen buiten spelletjes doen met Juf Inga, we deden een watergevecht en we hadden zoveel plezier! we zijn heel blij dat de juffen en meesters dat hebben bedacht; dank jullie wel juffen en meesters.😸😸😸 oh ja, en Charlie heeft getrakteerd! 

  
 

backtoschool backtoschool